World's leading manufacturer and supplier of horizontal loading- and unloading systems

Dé leverancier van horizontale laad- en lostransportsystemen

    Al meer dan 30 jaar houden wij ons uitsluitend bezig met het ontwikkelen, produceren en leveren van horizontaal werkende laad- en lossystemen. Door deze vergaande specialisatie en de daardoor vergaarde knowhow worden wij in de markt gezien als de absolute autoriteit en de meest innovatieve leverancier op het gebied van het horizontaal verplaatsen van goederen.

    Met een gedreven team van specialisten is het onze missie u te voorzien van een degelijk, functioneel, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm laad- en lossysteem. Door uitvoerige ervaring in de praktijk, feedback van o.a. gebruikers, material handling experts, logistiek managers, nauwe samenwerking met de ingenieurs van inbouwers en door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en state of the art onderdelen hebben wij de meest betrouwbare en sterkste, maar nog steeds de lichtste, laad- en lossystemen ontwikkeld.

    Uitmuntende kwaliteit en uitstekende service hebben wij hoog in het vaandel staan. We produceren onze Cargo Floor moving floor schuifvloeren en CargoMatic transportsystemen in Coevorden, Nederland, onder het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk. Elk laad- en lossysteem dat wij produceren wordt vóór levering uitvoerig getest op functionaliteit, geometrie en afdichting.  Dit waarborgt wereldwijd een eenvoudige inbouw en een goede werking van alle door ons geleverde Cargo Floor schuifvloer- en CargoMatic dock to trailer laad- en lossystemen.

    Onze systemen zijn modulair opgebouwd, waardoor onderdelen gemakkelijk te vervangen zijn. Heeft u onverhoopt assistentie nodig, dan hebben wij een enthousiast service team dat u graag persoonlijk ondersteunt. 

    wereldbol